Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
    Хм....ще опитам .....Искам да го махна целия....защото си купих нов,който е пак кожен,и прекрасно пасва на кожения салон.........и е мн по функционален от този оригиналния,и дори има поставки за чаша.Не знам защо,и защо така са го измъдрили тия италянци....но...да няма една поставка за чаша в тая кола...тъпа работа.
    Май ще сменям колата.....ако не успея да смена подлакътника
    Тури една снимка.
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
      Тури една снимка.
      Ша тура.....само го направа....

Comment

• Така.....новия подлакътник е готов....стана повече от добре....удобен,с поставки за чашки...мн гот.
        В интерес на истината старя подлакътник се сваля мн лесно...не го очаквах....развиват се точно два болта,и се вади.За целта трябва се махнат задните въздуховоди...за да има достъп до въпросните болтове.
        Attached Files

Comment

• хубаво е станало, как се махат духалките с отвертка ли?
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            хубаво е станало, как се махат духалките с отвертка ли?
            Да...с отвертка....права,но по мъничка...

Comment

Така.....новия подлакътник е готов....стана повече от добре....удобен,с поставки за чашки...мн гот.
              В интерес на истината старя подлакътник се сваля мн лесно...не го очаквах....развиват се точно два болта,и се вади.За целта трябва се махнат задните въздуховоди...за да има достъп до въпросните болтове.
              Колега от каква кола е подлакътника?
              Alfa 166jtd,1999

Comment

• Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                Колега от каква кола е подлакътника?
                Универсален е ....за всяка кола става.....стига да има място къде,и как да се монтира.Не е трудно....има планки...стои стегнато...не се клати...стабилен е,и специално на мен ми е мн удобен...мн по от оригиналния.
                Ако пък колата е с кожен салон....става супер...но мисля че има,и други разцветки ...тря да провера.
                И най важното ...не са скъпи...20лв...

Comment

Универсален е ....за всяка кола става.....стига да има място къде,и как да се монтира.Не е трудно....има планки...стои стегнато...не се клати...стабилен е,и специално на мен ми е мн удобен...мн по от оригиналния.
                  Ако пък колата е с кожен салон....става супер...но мисля че има,и други разцветки ...тря да провера.
                  И най важното ...не са скъпи...20лв...
                  От някой сайт ли е? Дали го има в сиво?
                  Alfa 166jtd,1999

Comment

• Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                    От някой сайт ли е? Дали го има в сиво?
                    Не,не от сайт....но,не е изключено да ги има и по сайтове някъде.
                    Моя е от Пловдив.....мисля че има в сиво...но тря да провера.

Comment

• творение на един фен

Вижте един чуждоезичен фен на модела, какво е сътворил:

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ама как го е вързал,че да му работи и ics,и тая новата джиджавка.....??Може би както аз имах предвид веднъж....прави изцяло нова система...взима захранване за новото СД,и от там връзва колоните към новото СД....Тва е мн добра идея обаче.....хем ICSto си бачка ...хем си имаш СД....Тва където е преместил бутоните ша е малко шитня...

Comment

• Колеги, навил съм се да си сменя салона с кожен.Обаче едно нещо не ми дава мира - ако седалката е електрическа/в смисъл за напред и назад или нагоре надолу/ дали ще имам нужната букса?Гледам, че под моята има някакви, които не са включени никъде, но все пак с питане и до Цариград се стига.
                          Алфа...всичко друго е компромис!
                          http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                          Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                          Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                            Колеги, навил съм се да си сменя салона с кожен.Обаче едно нещо не ми дава мира - ако седалката е електрическа/в смисъл за напред и назад или нагоре надолу/ дали ще имам нужната букса?Гледам, че под моята има някакви, които не са включени никъде, но все пак с питане и до Цариград се стига.
                            Ще стане ако е както при мен - само ел. облегалка. Няма да ти работи подгрева и осветлението на бутоните за памет (ако нямаш подгрев и памет на текстилния салон).

Казвам го от опит. Аз разкарах сивия плюш и наденах черно момо. Заспа. Всичко без осветление и отопление работеше. Сега работят и те де...
                            ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                            ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                            Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                            Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Мерси, колега!
                              Алфа...всичко друго е компромис!
                              http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                              Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                              Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Ама как го е вързал,че да му работи и ics,и тая новата джиджавка.....??Може би както аз имах предвид веднъж....прави изцяло нова система...взима захранване за новото СД,и от там връзва колоните към новото СД....Тва е мн добра идея обаче.....хем ICSto си бачка ...хем си имаш СД....Тва където е преместил бутоните ша е малко шитня...
                                Аз почнах да вършея вече.....са тря умувам неква плоча,и да се резне по копчето.....
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X